Ute i puddersnøen

Etter å ha luftet Nemi ute i snøværet fikk jeg litt blod på tann. Snøen lavet ned store deler av formiddagen og hagen ble fullstendig dekket av hvitt pulver etter noen få timer. Etter å ha spist en god lunsj pakket jeg og Nikolai på oss lagvis med klær før vi tok turen ut. Jeg hadde så lyst til å kaste snøball med Nemi, for hun elsker å løpe i snøen og fange ting, men snøen var alfor fluffy til å kunne gjøre annet enn å kaste den opp i luften. Etter en stund fant Nemi en pinne og da fikk hun virkelig brukt nesen sin. 

Da vi kom inn igjen og mørket hadde sneket seg frem var det klart for middag og avslappning resten av kvelden. Kommentarer

siriloveskamera

11.01.2016 kl. 16:55
Heldig du så hvertfall har mye snø. Her er det isglatt på veiene å umulig å gå ute uten å ramle.. så da frister det ikke å gå ut, når man faktisk ikke kan gå..

Lillian Maria

13.01.2016 kl. 21:16
siriloveskamera: Brodder kan ordne den saken. Hehe. Det har vært flere knall og fall her også, men det ligger ingen demper på litt dårlig vær ;)

siriloveskamera

13.01.2016 kl. 22:00
ja sant det., i kveld tok eg sykkelen fatt.. begynner å smelte bort.. men til helga er det meldt minusgrader igjen her,.. så håpe der blir med snø.. slik at eg får kommet meg ut for å ta litt bilder :D

Lillian Maria

13.01.2016 kl. 22:47
siriloveskamera: Sykkelen nå ville jeg ikke prøvd på, hehe. Men det er nok andr forhold her.
Foto er såå gøy i uansett vær :D
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits