Ny plattform - bride to be

Som mange av dere allerede vet så bytter jeg plattform rett over nyttår. Dette gleder jeg meg veldig til og har store planer for hvordan den skal bygges opp. 
Første desember ble jeg nemlig spurt om jeg ville gifte meg. Svaret ble "nikke på hode", (også forstått som ja). Hehe. Jeg brukte en uke på å finne ut alt jeg ville ha. Jeg tok med meg mamma og min søster for å se på lokale for noen få uker siden, og kirken er allerede booket. 

For dere som ikke kjenner meg så godt så kan jeg fortelle at jeg elsker å planlegge. Helt mer enn jeg klarer på en gang. Men så lenge jeg har kontroll så går det bra. Så jeg håper at den nye plattformen er oppe å går snart så jeg kan dele alle mine tanker og ideer med dere. For det er helt sikkert veldig mange jenter der ute som sitter å lurer på, "hva skal jeg ha" i mitt bryllup. 

Tips, ideer, og gjerne også kommentarer på hva dere har tenkt. 
Det er så altfor mange forumer der ute, og det er ikke alltid like lett å holde track på alle nettsider. Men bloggen glemmer man jo ikke, og der vil jeg også ikke bare kunne tekst men også bilder. 

Jeg ser virkelig frem til hele denne prosessen! 

Bride to be 2017 :) 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits