Det finnes ingen superwoman

 

Tidlig i dag satte jeg meg ned i sofaen, tok frem mac?en og begynte å lese. Jeg ble så inspirert og glad for at det er fler som sitter med akkurat den samme tanken. Det finnes ingen superwoman. Du vil klare mye, men du vil ikke klare å gjøre alt perfekt, uansett hvor lyst du har. Du kommer veldig langt med rett innstilling og viljestyrke, men noen ganger må du faktisk lytte til kroppen. Kjører du kroppen for hardt over en lenger periode så vil den si i fra på en eller annen måte. Dette gjelder ikke bare med toppidrettsutøvere, men også deg og meg.
Det er greit å si nei, det er greit å ikke være med på alle sammenkomster og fester. Det er helt ok å ikke få tid til alt hele tiden.
Vi er bare mennesker og vi har lov til å si stopp. Lær deg å kjenne dine egne grenser. Du er ikke alene om følelsen av å ikke strekke til. 

 Til helgen er det både farsdag og planlagt flytting av resten av tingene jeg har i den gamle leiligheten. Når jeg bor godt over en time fra den gamle leiligheten så tar det på kreftene.
Men jeg har bestemt meg for å snu denne tanken til noe positivt. Jeg fikk jo faktisk solgt, og om ikke altfor lenge så flytter en ny person inn.Kommentarer

Lisa Rorvik

06.11.2015 kl. 12:43
Du er utrolig vaker :)

Lillian Maria

06.11.2015 kl. 13:13
Lisa Rorvik: Det var hyggelig å høre! Tusen takk! :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits