Smaken av jul

Elsker virkelig julen og alt det fine som følger med den. Og når julebrusen og pepperkakene fylle hyllene ? selv om det egentlig er altfor tidlig, ble det med både julebrus og litt annet godt hjem i går. 

Her i huset er det kun godteri og annet usunt i helgene. I ukedagene blir all annen mat laget fra bunn. Både Nikolai og jeg setter mer pris på maten vi spiser når vi har lagt litt tid på å lage maten. Og ikke minst så smaker den utrolig mye bedre!

I helgen har jeg møtt Hedda i Oslo, og Nikolai og jeg har vært en tur i Gjerdrum. Denne helgen kunne ikke blitt stort bedre! I morgne er det allerede mandag og jeg er klar for en ny uke!

Tips for dagen: pakk med treningstøy, da er det litt lettere å dra rett på trening, enn å først reise hjem, spise middag, sette seg i sofaen, og velge sofaen fremfor trening igjen.. Gjør en liten forskjell hver dag.

Kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

18.10.2015 kl. 20:30
Julebrus er såå godt :) selv om det er litt tidlig enda, så syntes jeg det gjør litt med stemningen at butikkene har begynt å selge sånt :D

Lillian Maria

18.10.2015 kl. 20:35
Sofie Caroline Nilsen: Ikke sant, det er jo så hyggelig. Julen er helt fantastisk! jeg synes nesten den skulle vart noe lenger ;) hehe. Ha en super uke! :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits