Slutt å klag på andre - fitness

Jeg bruker ALDRI å kommentere andres blogger, men når jeg leser noe så utrolig tåpling som det jeg gjorde tidligere i dag, er det bedre å få det ut av hode og ?ned på papiret?.

Ei blogget påstår å ha gått ned 50 kg, at hun har et normalt kosthold og er fornøyd med kroppen sin. Det er helt greit. Og bryr ikke meg, men det å bruke en masse tid på å skrive hets og svada som alle tar som god fisk. Det kjenner jeg er utrolig irriterende. Det er som å si at fitness utøvere sulter seg.

 Det kan jeg fastslå med en gang at det var utallige dager jeg ikke en gang klarte å spise opp all maten. For så lenge du spiser normal mat uten en masse sukker, salt og andre stoffer du trenger lite eller minimalt av, så får du også en kropp som viser dette. Det handler ikke om hvor mye du trener, det handler om maten du spiser.

Kosten har mye mer å si enn de timene du legger inn på trening. Så klart ønsker man muskelvekst, men etter en stund på diett, så trenger du for å opprettholde den massen du allerede har. Når du har kommet så langt så er det 98% av jobben å spise riktig i forhold til din egen kropp! 

Det er på tide at folk lytter til fakta og ikke en masse myter som fremdeles lever i dag!

Til deg som syter til andre, skaff deg en hobby :P  

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits