Min utsikt hver dag

For noen hektiske tre dager dette har vært. Jeg har hatt tredages -eksamen og brukt all min energi og tid på den.
Nå er den levert og jeg skal ta helgen med ro.
Jeg hadde ca. 8000 ord etter at jeg hadde kuttet 3000 ord for mye. Så det ble skrevet mye, og redigert enda mer.
I kveld blir TV-kveld og kanskje en film. Jeg kan ikke tro at jeg er ferdig med enda en eksamen. Men det gjør jeg så utrolig glad!

Jeg ha så mange drømmer jeg ønsker skal gå i oppfyllelse, men ingenting kommer av seg selv, så her er det bare å stå på!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Nå har Nikolai og jeg bodd i leiligheten i femten dager sammen. Og det skulle ta femten dager før vi begge fant oss til rette. Det har både vært rart og veldig uvant å flytte inn med noen. Og ikke minst flytte langt unna familien min. Men det går veldig bra. Jeg er veldig glad for at jeg elsker å kjøre bil. Da blir det så mye lettere å dra hjem når jeg selv ønsker og har tid til det.

Det lukter nystekt brød her nå, på tide og lukke Mac-en og nyte kvelden.

Legger ved et bilde jeg tok første dagen vi flyttet inn. For et nydelig bilde, og den utsikten skal jeg leve med nesten hver dag i godt over et år til. Lykke i hverdagen!

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits