Det tar på å flytte

 

Det er veldig hyggelig å flytte, pusse opp og sette sitt personlige preg på leiligheten jeg skal bo i, i litt over et år. Men det skal ikke skyves under en stol at jeg har vært utrolig sliten når det sto på som verst. Det å bære vaskemaskin, tv, tv-bord, hyller, you name it, det tar på kreftene. Og at pappa og jeg fant ut at vi skulle male hele leiligheten gjordet det ikke til en lettere jobb. Uansett, så er jeg veldig fornøyd med resultatet. Det aller meste er på plass og det går endelig an å slappe av med god samvittighet.

Det er fortsatt et par ting som skal på plass, som tørketrommel og lamper, men det er ikke noe som må gjøres i dag.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg tok forresten båt til skolen i dag. Det høres kanskje veldig spesielt ut for de som ikke er vant til å ta båt selv, men jeg synes det var gøy. Jeg har bestemt meg for å gå så ofte det lar seg gjøre til både båt og skole. Det vil si at jeg får en times gåtur før jeg kommer hjem igjen fra skolen hver eneste dag.
Da er det viktig å ha på seg nok klær. Noe jeg fant ut i dag. Det blåste iskaldt og jeg hadde nesten ikke følelser igjen i fingrene da jeg var fremme på skolen. Heldigvis var jeg ute i god tid, så jeg fikk varmen tilbake før timen startet.

Nå er jeg hjemme igjen og skal la tankene suse før jeg begynner med skolearbeid og forberedelser til hjemmeeksamen om ikke lenge. 

 

Kommentarer

Elisabeth

07.10.2015 kl. 15:33
Så enig med deg! Det er mye moro med å flytte, men fytti så slitsomt i lengden. Selv står jeg midt i en flytteprosess nå og selv om jeg gleder meg vilt til å flytte i nytt rekkehus, så er jeg passe drittlei av å pakke.... ;-)

Klem E

Lillian Maria

08.10.2015 kl. 10:15
Elisabeth: Jeg husket ikke at det var så slitsomt, men det var vel fordi jeg slapp unna mye tunge løft da jeg flyttet sist grunnet jobb. Denne gangen var det ikke like lett, men nå føles det mye bedre! :D
Husk at vi lever flest hverdager, så gjør det beste ut av det, selvom det kan være slitsomt og veldig tungt! :)
Lykketil i nytt bosted.

Ha en fin helg!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits