Doing some changes

NM i fitness er over og jeg sitter her med et tonn av tanker og følelser. Jeg sitter igjen med en følelse av tomhet. Men jeg har bestemt meg for å ikke fokuserer på det, men heller finne på en masse ting som gjør at disse tankene ikke skal oppta dagene min.

I dag dro Nikolai og jeg til Nesodden for å spise hjemmelaget pizza hos foreldrene hans. Nemi var også med, og hun storkoste seg ute i hagen hele dagen.
Nikolai og jeg slappet av, og det trengte vi begge to. To slitne og utslitte kropper trengte en dag på sofaen. Ved 20-tiden var jeg hjemme igjen og fortsetter kvelden foran tv-en.


_____________________________________________________________________________________________

 Noen av mine mål er å trene meg til en enda bedre form. Jeg har enda ikke hatt et mål på når dette skal bli, men dette skal bli mye mer planlagt og gjennomført enn denne gangen. Nå var det mye prøving og feiling. Om hverandre, og de gikk ikke så bra.
Det er ikke bare å seile igjennom og tro at du skal stå på pallen. Dette er en hard sport som det ligger mye blod, svette og tårer bak. Det skal man kanskje ikke tro når man står på en scene i glam og glitter fra topp til tå. Men det er et faktum.

Nå skal jeg komme meg på bena, også begynner jeg å pakke ned sakene mine til jeg skal flytte om få dager. Jeg er så utrolig spent. Tiden går nesten ikke fort nok. Det å komme seg nær skolen, Nikolai og ikke minst en fantastisk natur, er som en drøm som går i oppfyllelse. Denne uken skjer det mye, og det er jeg veldig glad for.


Sett deg mål og jobb mot de! Du klarer alt du bare vil!!

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits