Innveiingen og bikini check - good to go

 

Da er det straks NM. Scenen var full av både jenter og gutter, både med og uten bling. Stemningen var avslappet, men med noen utstikkere. Det vil alltid være noen som gruer seg til konkurranser. Selv er jeg rolig som skjæra på tunet. Men rett før jeg skal på scenen, da kommer nervene, og det er da man også skal prestere. Jeg kan ikke lenger si at dette er min første gang, så det bare ble sånn som det ble. Nei, denne gangen vet jeg nøyaktig hva som skal skje. Kjempe herlig følelse. Snakker vi kontrollfreak. Jeg tror jeg navnet passer meg fint.
Jeg elsker å vite hva som skjer. Til hvilken tid, hvorfor er det akkurat løst på den måte og ikke en annen. Jeg skulle ha vært etterforsker. Men det er en annen sak.

Da teamet og jeg hadde stått i kø i ca. 2 timer gikk vi endelig registrere oss. Tone, som jeg fikk vite hun het, spør: du skal stille i AF, (Atletic fitness)? Jeg så på henne og lurte på om hun kunne lese tankene mine, men sannheten er at de aller fleste på Partner stiller i AF under NM. Det virker i hvert fall slik på meg, og tydeligvis på de som sitter i panelet også. Så det var litt festlig.

Etter å ha droppet Ronja av ved hotellet satte jeg endelig kursen hjemover og til nå har jeg fått pakket det aller meste og laget maten til morgendagen.
Lag deg en knall lørdag!

I morgen er vi 5 av jentene som stiller igjen. Dette skal bli moro! 

Back stage kan følges på snapchat: Lillianmariala
Og på Insta: LillianLangseth
Kommentarer

artofmusum

25.09.2015 kl. 22:45
kjempefin blogg! stikk gjerne innom bloggen min og :)

lisarorvik

26.09.2015 kl. 03:37
Så gøy, lykke til :)

Lillian Maria

26.09.2015 kl. 07:37
artofmusum: Tusen takk!

Lillian Maria

26.09.2015 kl. 07:37
lisarorvik: Tusen takk! :D
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits