Sliten - ingen lek å gå på diett

Jeg trenger bare et ord for å beskrive dagen i dag. Det er sliten. Jeg er helt ferdig i dag, og humøret er ikke akkurat på topp. Men jeg fikk kjørt igjennom poseringen sammen med søstern. Det passet veldig bra, for uten henne hadde jeg nok ikke vært så lenge på Elixia. 

Det har blitt endringer i planene. Denne uken skulle jo være 100% fokus med NM og oppkjøringen. Men denne oppkjøringen uten Hedda har ikke vært i nærheten like lett. I dag ble det litt ekstra mat, men ikke noe voldsomme mengder. Etter som jeg har en kjæreste som også vil ha noe av min tid, så synes jeg det er på sin plass å vie litt tid til han også.
Siden han kom hjem fra USA, så har vi nesten ikke sett hverandre mer etter at han kom hjem. Vi er begge to opptatte sjeler, og da blir det lite tid når avstanden fortsatt er stor.
Men jeg har bestemt meg for å bruke en dag sammen med han så vi i det hele tatt har mulighet til å se hverandre.

Nå er morgendagens mat laget og står i kjøleskapet.
Da er det bare å pakke bagen som skal stå klar til jeg kommer hjem fra Sverige i morgen. Hedda og jeg skal nemlig en tur Sverige i morgen tidlig. Det gleder jeg meg til! Lag deg en fin dag!Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits