Jeg har debutert i bikini fitness

Først må jeg si at å lande fra en slik opplevelse tar tid. Jeg har fått en haug med spørsmål og gratulasjoner etter helgen. Og ikke minst kommentarer på sceneformen. I dag, mandag, har jeg vært på skolen og nå kommet hjem.
Først nå føler jeg at jeg kan sette meg ned å skrive litt om hvordan jeg opplevede helgen i Fredrikstad.

Norway Open, som arrangementet heter, var en fantastisk dag! Jeg sov på hotell fra fredagen til lørdagen sammen med Hedda. Min beste venninne igjennom dette prosjektet. Lørdagen kom og jeg var uber spent da jeg våknet. Jeg pakket sakene og dro av gåre til Kongstenhallen. Det første jeg møtte på, var en masse store gubber på scenen med discolys og høy musikk. Jeg ble fasinert, noe jeg ikke har blitt tidligere.


Ventetiden var lang.
Hedda og jeg møtte opp i hallen ved 11 tiden og vi dro ved 23-tiden.
Men for de som ikke har ro i ræva, som meg, så gikk dagen egentlig ganske fort. Jeg møtte kjentfolk, tok bilder, snakket med jentene i teamet og ble fikset til jeg skulle opp på scenen selv i 22 tiden. Lukten av selvbruning, sminke og hårspray kommer man ikke unna på et slikt stevne. Men dette var så utrolig moro!

Jeg hadde en stor fordel ved at jeg har danset i nesten 10 år. Alt var det samme. Det eneste var at drakten hadde krympet vesentlig, og at jeg ikke skulle røre bena like høyt eller fort som i en dans. Men heller vise muskler og kropp.
Jeg var ikke nervøs, men når 43 jenter skulle opp på scene samtidig ble jeg litt stresset og sur. For dette var dårlig planlegging fra arrangørens side!
Men jeg er så bitt av basillen at jeg har bestemt meg for å kjøre løpet ut å stille i NM til helgen. Norgesmesterskapet holdes i Oslo først kommende lørdag.

Nå skal jeg dra meg ut av sofaen og til Elixia før turen videre går til Oslo litt senere i kveld for å møte teamet.
Har du trent i dag?Kommentarer

AerisxVita

21.09.2015 kl. 16:53
Så flink du har vært! : )

Lillian Maria

21.09.2015 kl. 23:21
AerisxVita: Tusen takk! :) Det har vært en helt fantastisk reise!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits