Det sitter i hode - du bestemmer

Det er bare to minutter igjen til det er en liten pause. Jeg klarer nesten ikke sitte stille, jeg må gå nå.
Selv om sekundene føles veldig lange går de på en måte fort også. Der, der gir læreren oss beskjed om at vi kan ta oss en femten minutters pause. Jeg er først ut døren. Jeg går ned trappen, ut fra bygget og over veien. Der er hovedinngangen til skolen. Det har alltid vært litt skummelt å gå ned i kjelleren på skolen, for det er mørk og kaldt, men jeg må jo så innmari på do. Jeg går ned trappen av betong som slynger seg nedover. Jeg møter ingen i trappen, det er helt stille. Det eneste jeg hører er min egen pust. For å komme seg til doen, må du helt ned til kjelleren, krysse et rom og ned et lite trinn til. Jeg liker ikke å være der, men det er sånn skolen er bygd og da får jeg jo bare godta det. Jeg gjør mitt og er på vei tilbake til klasserommet. Ut av det lille rommet hvor toalettene er, igjennom det skumle rommet med dempet belysning, vifter som går i taket og noen røde stoler som står inntil veggen. Jeg tror jeg holder pusten for å høre om det er noen i samme rom, men det er ikke noe jeg tenker over der og da.

Jeg står nederst i trappen og setter foten min på det første trappetrinnet. Når jeg ser opp, kommer det en mann gående mot meg. Jeg skvetter litt, men later som ingenting og går forbi. Jeg føler han stirrer intenst og ikke slutter å se før vi har gått forbi hverandre.
Jeg setter opp tempoet og vil egentlig bare tilbake til klasserommet hvor alle klassekameratene er.
Nå er jeg oppe fra underetasjen og redselen slipper, jeg kan puste lettet ut.
Jeg rusler tilbake til klasserommet som om ingenting har skjedd, for alt det man tenker, sitter jo kun i hode.Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits