Du savner de du hater mest

Dette gjelder definitivt ikke alle. Ikke en gang for meg. Men det er noen personer i livet du kanskje burde gi en sjanse før du skyver de helt vekk. For gir du denne personen en sjanse til å vise hvem h*n er, vil du kanskje få et helt annet syn på personen.

Jeg vil ikke si at jeg hatet noen jeg skriver om, men mer frustrert over. Når du går på diett får du noe vi kalles "dietthode". Dette vil jeg si ligner veldig på: mind fucked. Du blir veldig fort irritert og forbanna på ingenting, og tårene triller mye fortere nå enn før jeg begynt på diett.
Heldigvis er vi en gjeng med masse herlige jenter som jeg nå faktisk kommer til å savne. Hver eneste en av dem.
Jeg har vært ordentlig sur og irritert, og heller ikke vært redd for å si hva jeg synes. Dette gikk til slutt litt for langt og jeg tok meg selv i nakken og ba om unnskyldning til de det gikk ut over. På samlingen i dag var det god stemning og det var en spenning og en ro som vi ikke hadde hatt på noen av de forrige samlingene. Jeg synes dette var litt godt. For nå skjønner jeg virkelig at disse jentene på teamet er knallbra å ha!
TeamJegLiker er ikke bare en kort del av livet mitt, men det vil være med å forme livet mitt i fremtiden også.

Hvilke valg tar du, hvorfor tar du akkurat de valgene du gjør?
Jeg har valgt å utfordre meg selv, tør du?

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits