Siste samling med #teamjegliker

 

Denne dagen hadde jeg gledet meg veldig til, og for meg ble også dette den hyggeligste dagen vi har vært samlet som team.
Jeg og jentene hadde mange hyggelige samtaler før, under og etter poseringstreningen. Nå føler jeg at det er nå eller aldri. Det er bare to uker igjen til vi skal være klare til å stå på scenen.
Vi snakket en del om forberedelser og hva vi må gjøre den siste uken. Det har virkelig gått opp for meg at nå må sette inn et ekstra støt. Pelle meg på trening, gjennomføre økten, og fortsette med dette i 14 dager til. Jeg er så spent, og jeg gleder meg mye mer enn jeg gruer meg. Denne følelsen vet jeg kommer til å snu neste fredag på vei til Fredrikstad. Men det er en jobb som skal gjøre de nesten to ukene også.
Jeg fortalte mamma at jeg egentlig er veldig glad for at jeg bor alene akkurat i denne perioden. Jeg bjeffet jo mot henne med en gang jeg satte meg i bilen, men tok meg selv i det og fortalte at jeg ikke var sur, bare ganske sulten. For jeg hadde gått hele dagen kun på frokost. Min kropp vil da ikke gjøre det hode vil og motsatt, så her ble det full kræsj.
Men nå har jeg fått spist og har satt meg ned med skolearbeid.
Det er jo full skolehverdag igjen i morgen, så selv om jeg har 100 baller i luften så skal jeg klare å sjonglere med alle sammen en liten stund til.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits