Konfirmasjon og 5K

I går var hele familien samlet for å feire tantebarna mines konfirmasjon. Vi hadde et fantastisk vær, stedet vi var på var uber-koselig og maten var knallgod. Ingenting kunne gjort dagen bedre. Jeg tok en hel del bilder, og noen har jeg tenkt å dele. Etter en knall dag i Nittedal, kjørte jeg Nikolai til Aker Brygge før jeg satte kursen tilbake til mor og fars hus.

Jeg fikk plutselig utrolig lyst til å løpe meg en tur, og at pappa akkurat hadde satt ny rekord på løperuten gav meg enda mer lyst til å prøve å slå den. Jeg har ikke løpt en hel løpetur på over to år. Etter at jeg opererte knærne mine har jeg hatt mye plager og muligheten for å løpe var ikke tilstede. Jeg har ikke forberedt meg på noe som helst måte. Så løpeturen gikk i jobbebukse av bomull, t-skjorte og bh. Haha Men skal man løpe så skal man løpe. Jeg satte på stoppeklokken og begynte å løpe. Jeg skal ikke si at turen gikk lett, men jeg var ikke helt ødelagt når jeg kom inn heller. Så nå skal jeg prøve å ta noen løpeturer i uken og se hvordan knærne tåler det. Kanskje jeg kan bli den løperen jeg en gang var. Det hadde i så fall vært knall moro. Neste års mål er x-run. Det gleder jeg meg utrolig mye til!

 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits