Full rulle i helgen

Tiden går så utrolig fort. Jeg har allerede gått tre uker på skolen. Hvor har tiden blitt av?
Jeg trives så godt på skolen og leksene vi får handler om det jeg holder på med utenom skolehverdagen, så dette passer meg veldig bra. På en måte er det bra å holde på med salg og kjøp av bolig. Her finner man mange personer som vil dele informasjon, og det kunne ikke passet bedre.
Så enn så lenge så går dette veldig bra.

Jeg har fått en oppgave som har deadline på mandag. Heldigvis så har jeg skolefri i morgen, og kan konsentrere meg 100% om oppgaven.

I helgen får jeg fint besøk og på søndag er det konfirmasjon til min brors tvillinger. Herregud som tiden flyr. Jeg husker godt da de var små.

I morgen skal jeg i et møte, og jeg er så utrolig spent. Det er jo dette jeg ønsker å en dag kunne leve av. Så nå er det bare å krysse fingrene og håpe på det beste.Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits