På boligjakt

De siste to ukene har det skjedd så syk mye. Jeg aner ikke hvor jeg skal starte. 

Men uansett hvor stresset jeg er så er det alltid så utrolig godt å møte Nikolai. Da kan jeg senke skuldrene og glemme alt annet.
I dag var en slik dag.

Dagen min startet 0530. Gikk på bussen 07:00 og var på skolen rett før klokken 10.

Det var helt sinnsykt med kø, og vi skulle selvfølgelig ha fremføring. Læreren og gruppen ventet på meg, så jeg rakk både fremføring og siste del av skoledagen. 

Rett etter skolen var det å sette kursen mot Aker Brygge. Der sto båten å ventet på meg. Over vannet dro jeg, og etter 30 minutter med powerwalk og 20 minutter med venting på bussholdeplassen kom Nikolai. Vi skulle se på leilighet vi mulig skal leie.
Etter å ha vært på visningen gikk vi likeså godt hele veien hjem til Nikolai. Det var ca. 20 minutter til med rask gange. Og for ikke å snakke om oppoverbakker. Jeg er sikker på at jeg kommer til å drømme om oppoverbakker i natt.

Etter å ha spist middag og tatt en lur var det på tide å sette snuten nordover igjen. Tilbake til Oslo med båten, bussen fra Aker Brygge til Oslo S og etter å ha byttet enda en buss kunne jeg slappe av i en god time før jeg endelig var hjemme.

Dette har vært en lang, men veldig fin dag.Kommentarer

alexandraiz

24.08.2015 kl. 20:42
Hei! Så fin og inspirerende blogg du har!

Ha en fin kveld videre.

Klem

Lillian Maria

24.08.2015 kl. 22:16
alexandraiz: Så hyggelig. Tusen takk. Ha en fin kveld.
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits