Volvat fremfor den offentlige helsesektoren

Jeg skjønner veldig godt at mange av oss i Norge blir meget oppgitt over vårt helsesystem. I går var jeg hos fastlegen og fikk beskjed om at dette skulle gå over av seg selv. På kvelden ble det så ille at jeg dro til legevakten og fikk snittet det opp. Det ble ikke satt bedøvelse før jeg fikk adrenalinsprøyte eller selve snittet på 1 cm. Jeg trodde jeg skulle gå under, men hadde gjort dette en gang før, men da var snittet på 1 mm. En vesentlig forskjell synes nå jeg.

Hvorfor jeg ville snitte opp var jo fordi forrige gang gikk det jo så bra. Men ikke denne gangen. Jeg var igjen på legevakten i dag. Da sier lege nr. 3 at denne kommer ikke til å gå vekk, selv om snittet som ble laget i går. Denne må skjæres vekk på sykehus.
Jeg kjente jeg ble utrolig oppgitt og forbannet på hele systemet. Må det virkelig så mye som må til, før jeg får vite at alt helvete i går var unødvendig.

Jeg ringte deretter Volvat. De har ikke sykehus i helgene, men på mandag kunne jeg få komme inn.
Det lettet mitt hjerte, men det er fortsatt to døgn til mandag. Nå er det vel bare å bite tennene sammen og vente på at mandagen skal komme.
Hadde jeg ikke hatt mulighet til å dra til Volvat måtte jeg ha ventet i flere uker. Det er faktisk etter min mening plageri på høyt nivå!
At ingen tar tak å virkelig gjør noe med saken, er helt hårreisende spør du meg!

 

Kommentarer

laylow x 👀

15.08.2015 kl. 15:20
Helsesystemet i norge duger ikke. God helg ! ♡

Lillian Maria

15.08.2015 kl. 15:27
laylow x: Det har jeg opplevd to ganger nå. Var villig til å gi de en sjangse til, men nå er det nok. Dette er faktisk helt på grensen til galskap!

God helg!

Sandra Marie

15.08.2015 kl. 15:50
hva skulle gå over av seg selv? Fastleger tar lett på ting, legevakten bruker være noe bedre. Men privat er nok best, man får hva man betaler for. God helg, håper det order seg.

Malene

15.08.2015 kl. 17:56
Kjempe fin blogg :) Koselig om du sjekker ut bloggen min og hvis du vil legge igjen en liten kommentar :)

Lillian Maria

15.08.2015 kl. 20:39
Sandra Marie: Det er noe jeg har valgt å ikke dele offentlig. Men at jeg må gå til tre forskjellige leger, uansett om det er fastlege eller turnuslege, burde de sitte på så mye kunnskap at de vet hva som er rett og galt. Ikke gamble eller tro de vet. Det handler om at folk må lide igjennom en hel helg. Det er rett og slett ikke holdbart. Jeg betaler gjerne ti ganger så mye om dette kunne blitt ordnet på fredag.
Nå er det bare å vente til mandag, også ta det derfra.

Lillian Maria

15.08.2015 kl. 20:39
Malene: Så hyggelig å høre. Tusen takk! Ha en fin helg! :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits