En helg på Nesodden

I går dro jeg til Nesodden etter at jeg fikk satt på negler på Metro. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Så det stedet anbefales. Fra start til slutt tok det bare en time. Helt utrolig bra for meg som oftest har dårlig tid.
Klokken 15:00 plukket jeg opp Thomas og Nikolai fra jobb, etter vi hadde parkert bilen gikk Nikolai og jeg opp til tomten som leiligheten vår skal bygges på. Det var så utrolig fint der, og jeg kan nesten ikke vente til det står klart. Utsikten vi har er ubeskrivelig vakker og jeg ville ikke gå derfra. Vi gikk igjennom et lite skogholt og på andre siden var sol, blåhimmel og et båt liv du drømmer om å være en del av når været først er så bra.
Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og glede seg til det står klart.

Etter å ha sett på tomten gikk vi ned til bryggen for å fiske. Jeg tok bilder, mens Nikolai fisket. Været var helt upåklagelig, selv når kvelden snek seg på. Etter en fin dag ute, var det klart for taco-middag og fiskeshow på tv-en, før vi tok kvelden.Utrolig hvor godt det er med et lite avbrekk fra hverdagen! Her kan jeg koble helt ut å drømme meg bort i fremtiden!
I morgen er det tilbake til trening og diett igjen. Det er lov til å leve selvom man går på diett!
Lag deg en knall start på uken!  

Kommentarer

Silje Solli

09.08.2015 kl. 22:34
Så fine bilder, håper du får en super uke :)

Lillian Maria

10.08.2015 kl. 08:15
Silje Solli: Tusen takk Silje :)
Håper du også får en knall uke! :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits