En fantastisk dag

Dagen startet med en helt knall treningsøkt. Jeg gikk hjem fra Elixia med en god følelse. Den følelsen håper jeg varer nå en god stund! Etter trening dro jeg rett hjem, hentet Nemi og dro videre til Celine og Orion. Vi gikk en fin skogstur og hundene fikk utløp for energien. Etter turen dro jeg til Biltema for å handle noen hundebånd jeg trengte. Celine tipset meg om noen smarte bånd. Billige og praktiske! Knall når man kan få i både pose og sekk!

Da jeg kom hjem igjen fikk jeg spist litt før lillesøs og jeg dro på en spontan tur lang inn i Eidsvoll. Jeg som trodde det var rett ved Råholt, kan trygt si at det var mye lenger enn som så. Vi kjørte over Minnesundbrua og videre inn i ødemarken. Men etter ca. 100 høyre svinger og 50 venstre svinger så fant vi frem til jordbærutsalget. Det var en hyggelig tur vi hadde.

Nå er jeg hjemme igjen og må snart begynne å pakke litt for helgen. I morgen setter jeg kursen mot Nesodden igjen. Gleder meg veldig til å komme meg ut dit igjen.

Ettersom denne turen ble veldig spontan så ble det bare mobilen så ble med. I morgen skal kamera med! Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits