Hvorfor jeg stiller i bikini fitness.

 

For de som kjenner meg så har jeg veldig sterke meninger om både det ene og det andre. For ikke mer enn to år siden fortalte jeg alle at bikini fitness var noe jeg aldri skulle kaste meg ut i, og i hvert fall ikke gå på noe diett og bli så tynn.

Noen år senere sitter jeg her. Godt i gang med både diett og trening.
Jeg har kommet til det punktet hvor jeg har skjønt at jeg burde vite hva jeg snakket om før jeg uttaler meg om diverse temaer. Jeg liker også utfordringer. Jeg har vokst veldig på å leve utenfor komfortsonen min dette året, og jeg tenker ikke å kutte halvveis. Så nå er det bare kjøre løpet ut.


Jeg har trent hele mitt liv, så treningen går veldig bra. Men maten, den er det verre med. Det går veldig i bølger. Akkurat nå er det ikke vanskelig å verken følge diettplan 100% eller å trene. Men det kommer nok dager hvor jeg bare har lyst til å kaste i meg en hel potetgull pose uten å føle metthetsfølelse.
Når jeg har bestemt meg for å gjennomføre så blir det sånn. Jeg er veldig motivert, og at det bare er 44 dager igjen stresser meg ikke.
Nå er det bare å gi full gass og ha full fokus mot debutten i bikini fitness 19. Sept.

 Følg galskapen på insta: LillianLangseth & snapchat: LillianMariaLa 

Kommentarer

Linda Taylor

06.08.2015 kl. 21:29
Lykke til videre!

Lillian Maria

06.08.2015 kl. 21:46
Linda Taylor: Tusen takk Linda!! :) Ha en god kveld!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits