Salg, kjøp og leie av leilighet på samme uke.

I går kjøpte Nikolai og jeg vår aller første leilighet sammen. Den er ferdig bygd i 2017, og nedtellingen har allerede begynt.
Dette har vært en spennende men samtidig nervepirrende uke. Dagene har virkelig de små grå fått svingt seg. Jeg har lagt en plan A, men også en plan B, om ikke plan A skulle fungere. Men nå kan vi senke skuldrene og bare vente på at månedene skal suse avgårde.
Det kommer nok til å bli utallige turer opp til tomten å se på byggingen fremover. Jeg er som et lite barn på julaften. Kan ikke vente til at julenissen kommer med alle gavene. Akkurat sånn har jeg det nå! Kan virkelig ikke vente på å gå inn i min egen leilighet, med en nydelig utsikt som jeg har drømt om helt siden jeg satte mine føtter der for første gang i 2007.
Gleder meg til å dele masse bilder fremover, for dette stedet er en perle!!

Lag deg en fin dag!
Bildene er fra 2008 da Nikolai, jeg og to andre dro på båt- og telttur ved Oslofjorden! 

Kommentarer

Camilla

30.07.2015 kl. 12:13
Gratulerer!:)

Lillian Maria

30.07.2015 kl. 12:14
Camilla: Tusen hjertelig takk Camilla! :D
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits