En perle ved Oslo

Selv om været ikke var helt på vår side, så hadde jeg en hyggelig helg på Nesodden. Jeg ankom Nesodden lørdag ettermiddag og var ganske sliten så det ble en tidlig kveld på oss. Søndagen blåste det en del, men vi trosset vinden og dro først ned til bryggen hvor vi fisket en stund, så på båtlivet og friskusene som la ut på svømmetur i det kalde vannet.
Etter en stund dro vi videre. Vi gikk ut på en flytebrygge og der ble vi værende i noen timer. Nikolai fisket og jeg tok en liten powernap på bryggen. Det eneste jeg hørte var vinden og måkene. Ellers var det stille.
Da klokken nærmet seg 11:00 var det både store og små som badet. Latter og hyl. Jeg vil tro at de aller fleste synes vannet var i det kaldeste laget, men så lenge solen skinner så er det oftest en eller flere som tar seg et bad.
Etter hvert som Nikolai tar meg med til flere steder på Nesodden så får jeg mer og mer lyst til å flytte dit. Det er virkelig en perle!


Lag deg en fin dag! 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits