It's going down - Bikini fitness 2015

 

I dag har dagen gått i et helt siden klokken 05:30. Dagen startet som vanlig med jobb, deretter klarte jeg å kjøre feil vei av hvor jeg skulle, så jeg la ut på en liten "bli kjent i oslo tur", før jeg fant veien ut på E6'n igjen og retning mot Sentrum. To timer før jeg egentlig trengte å være der, var jeg fremme, men det var meningen. Jeg skiftet, pratet med noen av de jeg møtte aller første gang jeg var på treningssenteret, for så å gjennomføre dagens treningsøkt.
Jeg var ferdig med økten rett før de andre dukket opp. I dag ble det ny fett-prosent måling, og mye prat med både Christian og Maria. Det var godt å få pratet ut med begge to!
Det jeg vil dele med dere er at jeg er fornøyd! Mine tre uker i USA, og en uke på antibiotika-kur og at jeg var sengeliggende, (etter å måtte trekke to visdomstenner som var betente,) så ligger jeg like godt an som de andre jentene i temaet som skal stille til høsten! Tommel opp for god innsats. Det må være lov å være stolt av seg selv når man har nådd et av sine mange delmål på denne reisen! Jeg har en motivasjon som nå er på topp. Formen er upåklagelig og jeg føler meg klar for resten av uken, helgen og uken som kommer!

 

 

Det er veldig gøy å se tilbake på. Vi ser ikke slik ut lenger. Verken Hedda eller jeg. 
For dere som følger meg på snap, så har dere vært med på reisen og sett at forandriver skjer. For dere som ikke vet at jeg er med i TeamPartner under TeamJegLiker av Anette og Christian, og er nysgjerrige på hvordan det går. Følg galskapen på Snapchat og Instagram: LillianMariaLa 
Lag dere en fin dag! 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits