Bikini fitness

I dag er det 10 uker igjen til jeg skal være sceneklar. Jeg har sånn ca. en million tanker rundt dette. 

Før jeg startet på dette prosjektet var jeg veldig imot det hele. Men etter å ha fått litt informasjon og kunnskap om dette så har jeg altså valgt å kaste meg ut i det .

Det skal sies at det er ikke bare tynne jenter som trener litt som står på den scenen der! Bak i kroppene ligger det blod svette og tårer. Du må ha en sterk psyke og tunga rett i munnen. Det kommer opp- og nedturer om hverandre. Når du bruker så mye tid på å trene samt å gå på kaloriunderskudd så gjør det noe med deg. For meg som tenker sinnsykt mye, så må jeg bare ta meg selv i nakken og roe meg ned. For andre som ikke grubler så mye, så skal jeg love deg at tankene kommer sakte men sikkert. Det er ikke alltid disse tankene er så positive, men det er da du må vri tankene over på noe annet. Det beste er å snakke med noen som er i samme situasjon som deg, eller skjønner hva du snakker om.

Heldigvis har jeg noen som jeg kan dele tankene mine med, uten at det skal bli en masse drama og snakk. Å få den forståelsen og tilbakemeldinger om at det faktisk går bra. Den samtalen er alfa-omega!

I går fikk jeg gått 10 km med Nemi og trent i 30 min, (da jeg trodde Elixia stengte 18). Det ble ikke så lange pauser, men jeg fikk kjørt igjennom store deler av programmet.  

I dag var jeg på Eilixa klokken 10. Klar for dagens ro-økt.
Litt senere i dag skal jeg møte Sandra før jeg må lage matpakker til uken som kommer.
En stappfull plan med 100% jobb, trening, Nemi og ikke minst litt tid for meg selv.

 

Følg reisen på snapchat: Lillianmariala

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits