Ta egne valg

Jeg startet dagen med å lese en artikkel. En artikkel fra en blogger. Nå tenker du sikkert at dette bare var fjas. En masse ord og ingen mening. Men da jeg velger å lese hele innlegget, som var ganske langt, lærte jeg noe. En blogger er ikke bare de som skrive hva de spiser til frokost eller hvem hun drar på date med. Men denne bloggeren skriver om ting som har en mening, noe du kan lære noe av og få hjernecellene til å jobbe. Det er slike blogger jeg forelsker meg i. Det er derfor jeg skal utdanne meg som journalist. Det er tre år på skole, for å lære å formidle på en god og riktig måte.

Det er så utrolig mange mennesker der ute som gruer seg til å gå på jobb hver eneste dag. Jeg har også hatt de dagene. Ikke fordi jobben har vært vanskelig eller tung, men fordi man rett og slett ikke får gjort det man vil. Du lever kun en gang, så er det noe du drømmer om, jobb for det! Gjør alt du kan for å oppnå din drøm. Selv trodde jeg aldri at jeg skulle få muligheten eller lysten til å sette meg på skolebenken igjen, en nå er det sånn at jeg nesten ikke kan vente. Det er 30 dager igjen til skolestart og jeg tror jeg gleder meg like mye nå som til første skoledag som var for 20 år siden. Det er helt utrolig å tenke på.
Hva drømmer du om? I dag er dagen du kan endre livet ditt å gi alt for å oppnå din drøm!

 

Kommentarer

Martine Julianne

09.07.2015 kl. 12:25
Jeg er flink å utsette drømmene. Kanskje fordi de er skumle å sette i gang!

Lillian Maria

09.07.2015 kl. 12:45
Martine Julianne: Alt som er utenfor ens komfortsone er skummelt og kanskje litt ekkelt, men ta sats med begge ben og hopp i det. Det har jeg gjort i hele år, og jeg har vokst mye på det. Nå er det skole som står for tur og jeg er mega excited!! :D Jeg har trua, gønn på!! ;)

http://hevhodet.blogg.no/

09.07.2015 kl. 15:08
Så fine bilder :)

Lillian Maria

09.07.2015 kl. 16:59
http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk!??

Navn

09.07.2015 kl. 18:23
Godt og viktig tema du tar opp! <3

Lillian Maria

10.07.2015 kl. 12:23
Navn: Tusen takk! Hyggelig at dere som leser bloggen min setter pris på det jeg skriver! Ha en fin dag!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits