Det er lov med en pause

I dag måtte jeg ta en pause fra treningen, ikke fordi jeg hadde lite tid og prioriterte noe annet, heller at jeg kjente på kroppen at i dag trenger jeg et avbrekk. Jeg har trent nå hver dag i godt over en uke, så det å ta en dag off er helt greit. Deilig å kunne hente seg litt inn igjen. 

Da jeg kom hjem fra jobb i dag satte jeg fra meg vesken og snudde bokstaveligtakt i døren med Nemi. Vi ble værende ute på plenen sammen med naboen. Det var så deilig å bare sitte der og prate, uten å gjøre noe annet enn å kjenne fluene fly forbi øret og solen steke i ansiktet. Etter godt over 1 ½ time var det klart for middag. Middagen smaker ekstra godt når man har vært ute, og dagens middag var intet unntak. Da klokken nærmet seg 19 kjente jeg at øyelokkene begynte å gjøre motstand. Så da var det bare å lage matpakker for morgendagen og nå er jeg plantet foran tv?en før jeg om ikke lenge skal finne veien til loppekassa.
I morgen blir en hektisk, men super dag. Jeg gleder meg som et barn gleder seg til Julaften!

 Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits