7 dager i uken, 7 dager med trening.

Mandag, tirsdag og onsdag denne uken var jeg i elendig form grunnet pollen. Prøve meg på en treningsøkt hver dag, men ble pent nødt til å kaste inn håndkle da det er mindre hyggelig å nyre oftere enn man puster inn og ut. Så jeg kom meg til legen og fikk god hjelp. Nå kan jeg som de aller fleste nyte sol og sommer.
Torsdagen dro Hedda og jeg til Sverige for å handle mat. Det var en knall tur og vi fikk skravlet fra oss begge to. Det sto 31,5 C på bilen da vi skulle dra hjemover. Vi gledet oss til å gå litt sol på kroppen etter mange timer på et kjøpesenter.
På torsdag var formen på topp og jeg kom meg til treningssenteret, selv etter en hel dag i Sverige. Fantastisk følelse.

Fredagen snek seg på å det var klart for enda en dag med trening, men fordi Nemi måtte til Dyrlegen, (grunnet en annen hund) så ble jeg veldig satt ut og hadde først ikke tenkt til å trene, men bare være hjemme med Nemi.
Timene gikk og jeg så hvordan Nemi var utover dagen. På kvelden dro jeg for å trene sammen med Maria. Vi hadde en knall økt og det føltes bra etter en dag med mye kaos og rot.
I dag, sto jeg opp ved 08 tiden og var mega sliten, lysten på å trene var egentlig ikke helt til stede, men jeg dro meg opp av sengen, fikk kastet på meg noe treningsklær og dro til Partner for å møte Hilde.
For ei dame. Hun inspirerer meg enormt! Så en økt med henne var gull verdt i dag! Klokken har for ikke så altfor lenge siden bikket 12 og det er klart for å pakke skreppa og komme meg ut i det nydelig sommerværet!

 



Bilde er fra helgen med #teamjegliker. Bilde er tatt av Anette-Marie

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits