#TeamJegLiker samling nr. 2

I dag var jeg ute av døren like før klokken 08:30. Planen var å møte noen av jentene på gymmet før vi skulle møtes alle sammen, men det skjedde ikke. Så jeg hadde treningssenteret for meg selv i dag. Egentlig litt deilig. Det er jo ikke ofte en kan gå fra øvelse til øvelse uten å måtte vente. Så dette var helt fantastisk! 

Da klokken ble 1030 var jentene på plass og vi var klare for dagen. I dag ble det en god del poseringstrening, fotografering og kostholds-snakk. Vi avsluttet dagen med å gå igjennom det nye programmet vi starter på i morgen. Nå blir det knall tøft. Trening syv dager i uken, syv dager med fult fokus og 100% innstilt på målet mitt!

Jeg har også satt meg mål om å trene på posering hver eneste dag også.
Så nå er timeplanen ganske full til slutten av september.
Om ca. to uker skal jeg ta ny måling og det gir meg en ekstra boost. Nå er det mat-prep som står for tur, før jeg tar kvelden.

 Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits