Andre helgen med #teamjegliker

For et nydelig vær det har vært i hovedstaden i dag! Jeg har storkost meg hele sammen med jentene i teamet. Føste helgen var det mange å bli kjent med og mye informasjon å få med seg. Denne gangen føler jeg det er lettere å bli kjent med jentene, og det er gøy. 

Dagen min starter 0550 og jeg trodde jeg hadde god tid. Det var helt til jeg sjekket klokken en gang til. Jeg hadde 45 minutter på meg til å møte opp på treningssenteret, som tar jeg ca. 40 minutter å kjøre. Heldigvis var det ikke bare jeg som var litt sen, så det ordnet seg. 0740 var jeg på senteret og klar for dagens første styrkeøkt.
Klokken gikk litt i mot oss, så ca. halvveis i programmet måtte vi pakke sammen og sette kursen mot Aker Brygge og UB-kontoret. Vi gikk hele veien og allerede klokken 09 var det ganske varmt ute.

Vi var på United Bloggers sitt lokale i noen timer før Maria, Sandra, Helene og jeg gikk fra Aker Brygge til Chateau Neuf. Det var en noe lenger tur enn forventet, men i det herlige sommerværet kan man ikke klage!
Fremme på Chateau Neuf ble vi sendt ut en og en for å introdusere seg selv og kjøre igjennom poseringene.
Da vi skulle avslutte dagen snek Anette-Marie til seg et lite mini intervju før vi satte kursen mot treningssenteret igjen.
Der avsluttet jeg dagen med en gerilja-økt. Det føltes utrolig bra, og dro hjem både sliten, fornøyd og et stykke stolt! Super dag 1! Gleder meg allerede til morgendagen!

Følg med på galskapen på Snapchat og Instagram: LillianMariaLa

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits