En inspirasjon for andre

Det å få tilbakemeldinger om at jeg har inspirert mennesker til å gjøre en forandring i livene deres, får meg til å smile. Noen har kuttet ned på sukkerinntaket, andre har meldt seg på KK-mila. Også har vi de som sender meg Snapchat meldinger av at de endelig har kommet seg på trening fordi jeg har motivert og inspirert de til å komme seg ut av sengen og ut i naturen eller til treningssenteret. Dette er helt fantastisk! At jeg kan gjøre at et annet menneske tar seg selv i nakken og endrer sine vaner, gjør meg skikkelig glad. Så fremover, så langt det lar seg gjøre med tid, skal jeg fortsette med Snapchat?n og bli flinkere til å oppdatere dere her også.


Om du ikke har satt deg et spesielt mål for helgen, finn et oppnåelig mål og gjennomfør! Følelsen etterpå kan ikke beskrives med ord. Det føles utrolig bra, og du vil kjenner på mestringsfølelsen.


Kommentarer

randombloggnr1

26.06.2015 kl. 15:14
Kjempefin blogg! Kommer til å lese denne oftere! :)

Henriette Honsrud

26.06.2015 kl. 15:23
Nydelige bilder av deg, du ser bra ut :D Ta gjerne en titt innom min blogg også, da hadde jeg blitt glad :) Ønsker deg en super helg!

Mathilde C. Bjørnseth

26.06.2015 kl. 16:53
Så fint å høre at du inspirerer andre! Det er en utrolig flott følelse. Stå på videre :)

Hadde blitt veldig glad om du tok en titt innom min blogg. Ha en fin dag :)

Lillian Maria

26.06.2015 kl. 19:29
randombloggnr1: Så hyggelig å høre. Tusen takk! :)

Lillian Maria

26.06.2015 kl. 19:30
Henriette Honsrud: Tusen takk! Det var hyggelig å høre. Ha en fin helg! :)

Lillian Maria

26.06.2015 kl. 19:31
Mathilde C. Bjørnseth: Det er helt fantastisk å kunne gjøre en forskjell. Så dette vil jeg fortsette med! ;) Ha en fin helg!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits