Kveldstur til Ikea.

Det har vært en helt fantastisk dag. Sol, varme og ikke minst en liten tur til Ikea med barndomsvenninnen min. Kvelden kunne ikke blitt avsluttet bedre. Jeg var innom Strømmen en liten tur før jeg plukket henne opp på Skedsmokorset. 

Etter en liten tur innom Ikea og mye skravling, avsluttet vi kvelden med en skikkelig latterkrampe før vi dro hvert til vårt. Det var godt å kunne snakke ut og endelig møtes igjen. Det var utrolig hyggelig å se henne igjen og jeg gleder meg allerede til neste gang. Vi har det alltid så morsomt sammen.
Etter å ha knasket smertestillende i går og dag tidlig var det godt å komme seg litt ut, og i morgen har jeg også en del jeg skal ordne. Jeg elsker å være i farten, så i morgen er planen fylt opp med møter og telefonsamtaler store deler av dagen.
Nå er det på tide å lukke Mac'n om jeg skal klare å stå opp kl. 07:00. med dere galskapen på snapchat Lillianmariala

Kommentarer

Iselin Renée

05.06.2015 kl. 07:11
Fine bilder :)

Lillian Maria

05.06.2015 kl. 11:17
Iselin Renée: iPhone gjør susen på tur:)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits