Det føles ikke bra å grue seg

Jeg har aldri gruet meg til å gå til tannlegen, men denne gangen så gruet jeg meg helt forferdelig. Skjønner godt at de som i tillegg har tannlegeskrekk holder seg hjemme.
Men det var ikke aktuelt for meg å gå å ha så vondt i visdomstannen min, så jeg var fast bestemt på at jeg skulle få den hjelpen jeg trengte i dag.
Jeg var hele 30 minutter for tidlig hos tannlegen, noe Mette, tannlegen, la merke til. Hun sa med et smil om munnen: ?bare gi meg noen få minutter, så kommer jeg å henter deg.? Jeg nikket på hode og var så klar for å sette meg ned i den stolen.
Hun fant fort ut av hvilken tann som var vond og hvorfor. Tannen over den vonde presset både på tannkjøttet og tannen under som er på vei opp. Så da trakk hun den øvre tannen først. Den gikk helt fint og ikke noe å ?skrive hjem om?. Men visdomstannen som enda sitter fast ville ikke ut. Hun prøvde to ganger uten å lykkes. Det var mindre behagelig i etterkant. Selv med bedøvelse så var det sykelig vondt. Heldigvis, må jeg si, har jeg vært hos tannlegespesialisten flere ganger, så jeg skulle få slippe å dra helt til Majorstuen, og heller få trukket den sisten tannen hos dem. Nå har jeg fått slappet av litt, tatt smertestillende og lagd meg litt mat. Magen er skrubbsulten, men hode og munnen sier, ?nei?.
Det er et helt åpent sår, så jeg er litt i tvil om hva jeg skal gjøre. Men i løpet av dagen må jeg få i meg noe mat.
Suppe funker fint, så lenger jeg får i meg næring så er jeg fornøyd.
Nå skal jeg plante bena i sofaen og bli der for resten av kvelden.
 


med dere galskapen på snapchat Lillianmariala

Kommentarer

Aurora

03.06.2015 kl. 17:45
God bedring! :) Tannlegen er noe dritt.. !

www.postenfrue.blogg.no

Aurelia

03.06.2015 kl. 18:14
akkurat det samme som jeg gruer meg for. skal til tannlegen i morgen tidlig! ååå, da skal jeg borre.

Lillian Maria

03.06.2015 kl. 21:39
Aurora: Tusen takk :)

Lillian Maria

03.06.2015 kl. 21:39
Aurelia: Jeg lover deg at det går bra :) Så ønsker deg en riktig fin kveld, og ikke bekymre deg. En tanke sendes til deg i morgen :)
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits