We're back. And I'm going to Rena tomorrow.

Da er vi tilbake på norsk jord og det føles godt.
Jeg har tatt fri fra all blogging, men heller snappet mye, med stor M.
Da vi kom hjem flyttet Nikolai inn for noen dager som var utrolig hyggelig. Jeg startet på diett, og første treningsdag var dagen etter vi landet. Så jeg tok heller å brukte tiden min sammen med Nikolai og Nemi, enn å sitte foran Mac?en og skrive.
I løpet av denne uken har jeg fått ryddet en hel del, pakket ut, ryddet enda litt mer og fått orden på det aller meste. I dag hadde jeg bilen min på Service og det ble også byttet registerreim og skiftet bremser. Så nå er lynet klar for å legge ut på flere lengre turer denne sommeren.  

Nå gjenstår det bare å pakke bagen ferdig til i morgen, for da går turen til Rena. Snappingen kommer ikke til å bli noe mindre av den grund. Nye steder er alltid spennende! Jeg synes i hvert fall det, og gleder meg veldig til å reise.


med dere galskapen på snapchat Lillianmariala
Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits