Day one - Partner Gym

 

Det har ikke vært mye slappe av tid siden Nikolai og jeg kom hjem fra USA. I går var det bare å begynne på dietten og stå opp til normalt tid selv om jeg egentlig  ville sove mer. I dag våknet jeg 0615 og sto opp med en gang. Jeg tok en dusj, spiste frokost og satte meg ned i sofaen for å slappe av i noen minutter før Nikolai, Nemi og jeg gikk en tur i skogen.
Det var en kjempe koselig tur, og den skal gjentas i morgen.

Men tilbake til dagen i dag. Nikolai og jeg dro til Partner Gym for å trene og jeg skulle måle fettprosenten etter ferien min. Jeg var veldig spent og litt nervøs. Men til min fordel så lå jeg nesten på stedet hvil og ikke langt bak. Treningsøkten gikk ordentlig bra, og to glade, men veldig slitene mennesker satte kursen hjemover igjen.
Jeg er så spent på hvordan kroppen vil kjennes i morgen. Det er også en ny økt i morgen så dette kan bli meget spennende.
Nå skal jeg sette bena høyt og legge fra meg både mobil og pc resten av kvelden.
Kommentarer

Lise Brevik

25.05.2015 kl. 20:20
Høres ut som du har hatt en fin dag:) Og så bra at treningsøkten gikk så fint. Ønsker deg en fin kveld!

Lillian Maria

25.05.2015 kl. 21:20
Lise Brevik: Det har jeg hatt :) Godt å endelig være i gang etter 3 uker med ferie! :) Ha en fin kveld!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits