#TeamJegLiker med flere 1000 visninger.

 

Team jeg liker er en knall gjeng! I dag møtte mange av oss for første gang. Vi startet dagen på Hard Rock Cafe på Karl Johan. Dr ble det holdt foredrag og vi spiste lunsj. Deretter ruslet vi ned til Partner Gym. Det ble mye skravling de ca. 20 minuttene, men det var veldig hyggelig å bli litt bedre kjent med gjengen.
Da vi kom til Partner ble vi delt inn i tre grupper. Selv var jeg i gruppe to. Så vi startet med å ta profilbilder. Deretter ble vi sendt ut på hva jeg vil kalle en boot camp. Der gikk vi igjennom pushups, utfall, knebøy og mountain climb. Vi var heldig med været. Sol er jo aldri feil. Etter dagens boot camp gikk vi inn på gymmet igjen og gikk igjennom programmet vi skal kjøre fremover. Etter å ha blitt pisket rundt av Christian som er coachen vår, var det kyllig og potet som sto på menyen. Det smakte så utrolig godt!!
Dagen dro seg mot kveld og Hedda og jeg gikk halve Oslo rundt før vi fant søsteren hennes som låste oss inn i P-huset hvor bilen var parkert. Vi fikk oss en god latter på veien til Lillestrøm.
Nå er jeg endelig hjemme igjen og jeg sitter inne med så mange inntrykk. I morgen er det en ny dag i Oslo med jentene. Gleder meg allerede til det. Men først er det full avslapping, for det fortjener jeg etter en beinhard treningsdag!
Boot camp på Grønland, Oslo. 

Hedda og jeg får kjørt oss skikkelig når Christian går igjennom treningsprogrammet med oss. 


Dette bilde har flere 1000 personer allerede sett!! Det er jo helt sykt! Så hvorfor kan ikke jeg ogå legge det ut?! Vær stolt av deg selv, det kan bare gå en vei om du bestemer deg for det! 
 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits