En del av TeamJegLiker.

I påsken bestemte jeg meg for å finne på noe mer som får meg ut av komfortsonen min. Det endte med at jeg kontaktet Christian som jeg har kjennskap til via Avancia, da jeg trente der i 2009/10. Jeg forhørte meg litt om hva det gikk ut på og hva dette egentlig innbar. Istedenfor å sende lange mailer frem og tilbake spurte han meg om jeg ikke ville komme på siste poseringstrening før Oslo GP. Og den muligheten tok jeg jo. Dagen kom hvor jeg skulle kjøre rundt i Oslo, og finne frem til treningssenteret. Ikke visste jeg hva jeg hadde begitt meg ut på, men jeg ble møtt av en haug med hyggelige mennesker. Vi ble sittende å snakke sammen før hele gjengen skulle gå opp en etg. hvor de som skulle stille fikk gå igjennom en siste poseringstrening. Det gav veldig mersmak og da Christian introduserte meg, gjorde han det ved å si: Hils på Lillian, hun er den nyeste på teamet. Vipps så var jeg med på dette sirkuset. 


MEN noen dager senere ser jeg på Anette Marie's snapchat at hun og Christian har gått inn for et samarbeid med da 18 jenter som skal være med på et helt nytt prosjekt. Jeg kaster meg over mailen og hører med Christian om det er plass til meg på dette teamet. (Det er da samme team som jeg ble introdusert for første gang, men nå med Anette Marie i spissen).
Jeg fikk nest siste plass og ble fortalt at her blir det mye spennende og gøy å oppleve fremover. Jeg kjente jeg fikk gåsehud og gledet meg ikke noe mindre av en slik beskjed.

Jeg er nå en del av TeamJegLiker! *Tommel opp*
Bloggen min kommer til å bli oppdatert med alt jeg kommer til å gjøre sammen med denne gjengen! 
Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits