Destinasjon Partner Gym / Bikini fitness 2015/16

I går kveld var jeg på Partner Gym i Oslo. Jeg som ikke er noe særlig kjent i byen klarte selvfølgelig å kjøre meg bort en gang. Min gps på mobilen var så treig med å si hvor jeg skulle kjøre av. Men jeg fant frem til slutt. Det var heldigvis ikke noe problem å finne parkering heller. Jeg følte meg ganske så "bonde i byen". Men vi "bønder" fra landet har jo et rykte (fra gammelt av), at vi var sterke og jobbet hardt. Så dette skal jeg føre videre. 

Jeg fikk målt fettprosenten min som er på 17,3. Målet er å gå ned i fettprosent men på en sunn og riktig måte. Ikke noe skippertak som jeg ellers er veldig flink til, eller bruk av preparater for å få rask progresjon. Her skal det jobbes jevnt og trutt, helt til jeg selv er fornøyd.

Bildene er tatt av Eivind.
Bloggen hans kan dere lese her, og facebook siden hans finner dere her.  
 


http://thaphotographer.blogg.no

 

https://www.facebook.com/EDPhotographyOfficial

Kommentarer

Isabel Martinez

08.04.2015 kl. 11:40
Fin blogg! Kommenter gjerne min også! Ha en fin dag videre, og stå på! Klem fra meg

Lillian Maria

08.04.2015 kl. 11:40
Isabel Martinez: Takk for det. Ha en fin dag!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits