Nydelig påske på Beitostølen

Hei og god søndag! Facebook flyter over med påskebilder, og det tyder jo bare på at det er flere enn meg som har hatt en fantastisk påske! Ja, for jeg har virkelig kost meg fra ende til annen på Beitostølen sammen med Nemi. Etter skituren på påskeaften var jeg innom hytta til Gina i noen timer og det var ordentlig hyggelig. Der var det liv! Konkurranser for både store og små. Selv satt jeg i solveggen og slikket sol. Det endte med at jeg ble solbrent, hehe.
Musikken fra høyttalerne oppe på snøhauen , godt selskap, sol og påskehygge er slettes ikke en dårlig kombinasjon.
Dette har uten tvil vært en påske med lange skiturer og beste påsken på det jeg kan huske. Det ble også snakket om den så velkjente afterskien her oppe, men jeg dro heller tilbake til hytta og slag meg på sofaen. I år klarte jeg å legge igjen kamera hjemme så dere får nøye dere med iphone-kvalitet.Påskeaften startet med en skitur på 2,5 mil. Så utrolig fint vær og herlige skiforhold! Jeg gleder meg allerede til påsken 2016, og håper på like fint vær! 

Kommentarer

Madde K.K

05.04.2015 kl. 16:42
Det så og hørtes herlig ut!

Ønsker deg en veldig fin 1.påskedag :)

Lillian Maria

05.04.2015 kl. 16:43
Madde K.K: Denne påsken har virkelig vært helt fantastisk! :)
God 1. påskedag!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits