Påsketur i fjellet

For en nydelig påske dette er! Sola steker, og i dag har Nemi og jeg vært ute på en 2 ½ times lang skitur på fjellet. Vi gikk rundt og opp til toppen av fjellet. Kort fortalt var vi på 2 topper med forskjellig terreng. De aller fleste stedene var det 4 spor, men da vi skulle opp på den ene toppen var det bare 2 spor, og for meg som gikk på skøyteski ble dette ganske mye tyngre enn å bruke hele bredden som jeg er vant til. Men vi kom oss både rundt og opp. For en utsikt, og for et folkeliv. Det er helt utrolig hva: fint vær, fjelluft og skigåing gjør med folk.
Jeg er så sykt glad for at jeg har muligheten til å reise opp hit når jeg vil. Og det skal jeg fortsette å utnytte til det fulle.
I dag er det ordentlig sommervarme, med en liten kald bris i ny og ne', det er bare godt. Nå skal jeg legge meg på sofaen og ta en velfortjent liten powernap.
Håper dere alle sammen har en strålende fin påske!


Dette er bakken jeg falt stygt i for 2 år siden. I dag sto jeg ned bakken igjen. Kom ned helskinnet denne gangen. 
Det har vært en så fantastik dag! Tror jeg kommer til å bli noe støl i morgen, men blir nok noe av den samme turen i morgen for det. 


Kommentarer

Emilie Henseid

03.04.2015 kl. 19:56
fine bilder :)

ha en fin påske videre!

Lillian Maria

03.04.2015 kl. 19:58
Emilie Henseid: Tusen takk, Emilie :) Takk og like måte :)

The Florida Site - Karine

03.04.2015 kl. 20:23
Så fine bilder!!! ...Og påskevær de lux! Skjønner godt at den 4-bente tok tidlig natta ;-)

Lillian Maria

03.04.2015 kl. 20:29
The Florida Site: Tusen takk! Ja, hun måtte løpe løs de siste 7,5 km, for da klarte hun ikke lenger å holde tritt i nedoverbakkene. :) En lang, men helt herlig dag på fjellet! :D

Viktoria

03.04.2015 kl. 22:14
Så sprek du er!

Lillian Maria

04.04.2015 kl. 00:55
Viktoria: Takk! ??
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits