På tide å finne energien

Nå har jeg gått i 3 uker med så altfor lite energi. Alt av energi ble borte etter siste helgen sammen med Birkebeinerne. Jeg har prøvd å trene, sove til jeg våkner av meg selv ,ca. 8 timer + -, spist riktig og god mat, men det ser ikke  ut til å hjelpe. Jeg tenkte først at det kunne ha noe med at jeg har opplevd så sinnsykt mye den sisten tiden og vært langt utenfor min komfortsone, men etter 2 uker burde dette ha roet seg, mener jeg.

Tidligere i dag da jeg var ute med Nemi og skulle jogge opp en bakke på 10-20 meter var jeg kjempe andpusten og tenkte at nei, nå får jeg ta å sjekke dette opp. Så jeg ringte legen og hørte om jeg ikke kunne få en time til å få sjekket opp om hva dette kan være. Det endte med at de på legevakten tømte meg for 3 store glass og ga meg en lapp med informasjon jeg kan bruke til å logge meg inn på nett å lese testresultatet selv. Synes det var ganske så genialt!
Nå er det mat som står for tur før arbeidsplassen kaller litt senere.


 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits