Aldri gi opp

Jeg må bare få lov til å si ?Tusen takk for alle de positive og hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått i løpet av dagen! Jeg er så glad for at dette har kommet på trykk og at folk kan få opp øynene litt, eller at jeg har inspirert noen til å kutte i hvert fall litt ned, om ikke alt.

Da RomeriketsBlad var hos meg fortalte jenta som var med fra VGS at da hun spiste sukker igjen etter bare tre måneder, så fikk hun betennelse i magen.
Dette ga jo meg et enda ekstra puff til å fortsette. Så nå er jeg helt sikkert på at jeg aldri skal falle tilbake på sånn det var tidligere!


Etter at dette ble så stort, så har jeg nå bestemt jeg for at minst en gang i uken skal jeg legge inn en oppskrift på noe sunt og godt. Og kanskje hindre deg i å velge godteri, potetgull osv.
Ettersom jeg jobber turnus så vet jeg ikke om jeg får til å ha en fast dag i uken. Men det det målet.

 Har du en drøm eller et mål? Aldri gi opp!! Det gjorde ikke jeg!!
Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits