Vippe Extension

Tidligere var jeg å satte på vippe extentions hos flinke Rikke på Kristin's frisør I Lillestrøm. Jeg er så fornøyd! Det er så fint med vippeextentions! Nå er jeg vippefin døgnet rundt og trenger ikke bruke mascara eller noe annen øyensminke. Utrolig deilig. Det er jo også genialt nå som våren og sommeren snart står for tur, for du vil heller være ute I solen enn å være inne for å bruke tid på å ta på mascara.

Og når man er i utlandet og helst vil slippe å smink seg før du går til stranden, men fortsatt føle seg fin, er vippe extension et kjempe godt alternativ. Dette skal jeg definitive fortsette med, Kjempe fornøyd! 

Glem alt om mascara og vippetang! Vippe extensions gir deg den naturlige looken med lange, flotte øyevipper som alle kvinner drømmer om! Sorte vipper limes èn og èn på dine egne vipper. Selv korte vipper kan bli lange og fyldige, og resultatet er utrolig vakkert! Når man først har prøvd vippe extensions ønsker du å beholde dine drømmevipper. Dette gjøres ved å komme til påfyll ca. hver 2.- 4. uke. Dette kommer an på hvor fort vippene dine vokser.

Vippestylistene har god erfaring i å legge perfekte vippe-extensions. Å legge et perfekt sett med vippe-extensions er en kunst.

Vippe extension ser 100% naturlig ut, og det skader heller ikke dine egne vipper så lenge du ikke river eller gnir på vippene. Behandle vippene på lik måte som hair extension eller naturlig hår. Alle kan få påsatt vippe extension.

Hos Kristin's salong er det mange forskjellige lengder og tykkelser å velge mellom.

Jeg har aldri hatt vippe extension før, så dette var helt nytt for meg. Vanligvis pleier jeg å bruke mascara på vippene for ekstra fylde og lengde, men dette resultatet kan ingen mascara oppnå! På bildene over derimot har jeg ikke på noe mascara.
Når du har satt på vippe extension trenger du ikke tenke på å påføre mascara.
Må bare si at jeg virkelig elsker vippe extentions- det å våkne opp med nydelige vipper er veldig deilig. Anbefaler alle som har mulighet til det til å ta vippe extentions, dere kommer til å elske resultatet! Jeg tar mine som sagt hos Kristin's frisør.
Nytt helt sett koster 1000-1200 Kr, og påfyll koster fra 500 og oppover.

 Selv var jeg utrolig fornøyd med både vippene og sist men ikke minst, servicen! Rikke er utrolig søt, hyggelig og lett å prate med, og stedet hun jobber på er virkelig superkoselig. Jeg ble kjent med Rikke igjennom dansingen for mange år siden, så det var gøy å møte henne igjen! 

Kristin's frisør, har egen facebookside som dere kan klikke dere inn på ved å søke på: Kristin's frisør. Du får velge mellom flere forskjellige typer vipper, alt ettersom hva du ønsker. Jeg valgte fyldige og naturlig lange vipper med mye bøy. 

Salongen ligger i Brøtergata 2, med inngang på teatergata, rett ved Klimt i Lillestrøm, og for å bestille time eller stille de spørsmål kan dere enten skrive på facebooksiden deres, eller ringe 63803773.




After:

Before:




Kommentarer

Becca Alexandra

24.03.2015 kl. 21:38
Det ble kjempefint! Ikke var det dyrt heller :-)

Lillian Maria

24.03.2015 kl. 21:39
Becca Alexandra: Veldig sentralt, slipper å dra til Oslo og ikke dyrt. Veldig fint for oss som bor utenfor Oslo :) Og det viktigste av alt er at de gjør det ordentlig! :)

Ingrid

24.03.2015 kl. 21:48
Åh, så utrolig fint! Skal selv gjøre det før jeg drar til USA i sommer, så jeg slipper å bruke så mye tid på sminken. Tusentakk for tips! :D

Ha en finfin tirsdag videre!<3

Lillian Maria

24.03.2015 kl. 22:46
Ingrid: Jeg ble veldig overrasket over hvor lite sminke som skal til før jeg føler meg fresh. :) Og ikke renner det mascara når det regner eller skal bade. Helt genialt!
Bare hyggelig!:)
Skal også fylle i mer før jeg også reiser til USA i Mai??
Ha en fin dag!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits