Stolt av hva jeg har fått til!

Det er veldig bra at jeg skal jobbe natt-turnus i natt, for jeg hadde nok ikke fått sove uansett. I morgen så kommer min sak kanskje som førsteside både på nett og papir. Jeg kjenner at jeg er drit spent på hvordan responsen på min og de andre jentenes uttalelser blir. Bare ved tanken så kjenner jeg sommerfuglene i magen. 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er stolt av det jeg har oppnådd den siste tiden! Både ved at jeg har kuttet ut raffinert sukker og at jeg har fått jobbe som journalist og fotograf på de forskjellige Birken arrangementene, samt at jeg får publisert min sak i førstkommende Birken magasin. Jeg har da som dere nå vet blitt intervjuet og tatt bilde av i sammenheng med hva som kommer i avisen og på nett i morgen tidlig! Gjett hvem som skal hente seg den førte utgaven av avisen i morgen. Hehe.
Jeg satte jeg et mål om at 2015 skulle bli et år hvor jeg skal ut av komfortsonen og gjøre ting jeg egentlig synes er litt skummelt. Vi er ikke halvveis inn i året enda og jeg har fått vært med på så mye. I mai skal jeg ha en velfortjent ferie og det skal bli skikkelig godt kjenner jeg.Nå er det på tide å plante bena på jorda igjen og jobbe for fullt frem til påske. 
 Kommentarer
Du har grunn for å være stolt.:> Bra jobba!

Lillian Maria

24.03.2015 kl. 19:02
Maren Helgemo: Tusen takk! :) Ordentlig koselig å høre!

Emilie Henseid

24.03.2015 kl. 19:19
bra jobba!

Maribel Rosa

24.03.2015 kl. 19:54
hørtes spennende ut det du har vært med på, bra å utfordre komfortsonen sin. Stolt kan du være, og lykke til videre :)

Lillian Maria

24.03.2015 kl. 20:10
Emilie Henseid: Tusen takk, Emilie!

Lillian Maria

24.03.2015 kl. 20:11
Maribel Rosa: Det har vært kjempe spennende og ikke minst lærerikt. Håper det er fler som får øynene opp av at saken kommer frem i media. :) Tusen takk!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits