Kunne ikke blitt bedre

For en deilig avslutning på hjemmetilværelsen. I dag starter jeg dagen med en god frokost, før jeg hoppet i skidressen og gikk en hard økt i lysløypa. Deretter var det bare å sette kursen hjemover for en rask dusj før Sandra dukke opp. Tiden gikk så utrolig fort da hun var her, men vi rakk å skravle masse og spise en litt sen lunsj. Siden vi begge er veldig opptatte på hver vår kant, har vi startet å avtale neste møte når vi sitter sammen, haha. Sånn blir det når vi så gjerne vil møtes så ofte det lar seg gjøre, men noen ganger så strekker dessverre ikke tiden til. Men vi fant en dato vi begge har fri om ikke så altfor mange ukene. Hvor koselig er det ikke med venner som støtter deg i tykt og tynt. Jeg setter veldig stor pris på det! Noen venner har man livet ut og du føler at de på en måte er en del av familien din. Sånn er det med Sandra. Jeg har kjent henne så lenge jeg har levd og vi har delt så mye moro med hverandre men også ting som ikke er like moro.

 

                                                                                                              

I morgen er min første arbeidsdag og jeg kjenner at jeg gruer meg litt. Samtidig tror jeg dagen kommer til å gå så utrolig fort. Masse nye inntrykk, nye mennesker, nye rutiner og et helt nytt system jeg skal sette meg inn i.   


Kommentarer

Madde K.K

08.03.2015 kl. 20:39
Så herlig!

Ønsker deg en herlig uke :)

Lillian Maria

08.03.2015 kl. 21:53
Madde K.K: Det blir mye spennende fremover! :D
Ha en super uke!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits