Nå er det slutt på fritiden.

På mandag starter arbeidslivet for fullt. Neste fridag har jeg helgen om 2 uker. Dette er kanskje ikke helt optimalt, men jeg har noen mål og drømmer som jeg er villig til å jobbe hardt for. På fredag skal jeg til Lillehammer og forberede meg til rennet jeg skal gå på lørdagen. Jeg er så utrolig spent og gleder meg enormt! På mandag skal jeg innom Sport1 for å gi skiene mine en liten puss før helgen. Jeg er fullstendig klar over at det ikke er skiene som gjør jobben med å komme inn i mål, men løperen på skiene. Men jeg har hatt så mange år på hverandre med helt elendig dårlig feste og da blir ikke rennet sånn jeg vil at det skal gå, og bruker masse krefter på irritasjon. 

I år jeg er kjempe optimistisk og det er på det stadiet at jeg nesten ikke får sove og ligger lenge hver kveld og grubler på hva denne helgen har å by på.   


Bilde er fra turen hjem fra Romsdalen i fjor.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits