Møte og lunsj på Olivia i Oslo

God fredag dere! Er ikke dette et perfekt vår vær så vet ikke jeg. Dagen min startet klokken 08:00 i dag og trodde jeg hadde kjempe god tid til toget mitt skulle gå fra Lillestrøm. Men jeg er ikke vant til å være  i Lillestrøm lenger. For da jeg skulle finne parkeringsplass til bilen som var så lett i går skulle vise seg og nesten være umulig i dag. Jeg kjørte først et par ganger rundt der jeg sto i går, men det var ikke så mye som en liten plass å se. Klokken gikk og fikk plutselig litt dårlig tid. Men heldigvis kom jeg på at foreldrene mine har en leilighet i Lillestrøm, og garasjeplass. Så i all hast ringer jeg pappa så han kan åpne porten for meg, finner parkeringsplassen og bokstaveligtalt løper til togstasjonen. Jeg søker opp toget jeg skal ta og hvilken perrong det går fra. Jeg fant ut av det ganske raskt og løp opp til toget som sa skulle gå om 2 minutter. Snakk om en litt stressende start på dagen!

Da jeg kom meg til Oslo S var jeg i rute til møtet med Elise. Vi ruslet ned til Aker Brygge og satt faktisk ute å spiste lunsj. Solen varmet og det var ordentlig deilig å kunne sitte ute å nyte det herlige været. Vi ble sittende på Olivia en stund og det var kjempe hyggelig. Etter møtet ruslet jeg opp til Nasjonalteateret for å ta toget til Lillestrøm igjen for så å hente bilen og kjøre hjem. 

 Nå gleder jeg meg ekstremt til neste helg, for det er da det skjer!

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits