Bonde i byen.

For en dag dette har vært!! Planen i dag var jo å dra på "åpen skole" og se på skolen jeg har søkt på, men siden jeg ikke er noe særlig kjent i Oslo, så ble venninnene mine med meg. Ganske så oppgitte over at jeg ikke visste hvor universitetet var en gang, tok de meg med på sightseeing. Jeg er faktisk veldig sjelden i Oslo. Var innom to shopping-sentere og ble vist både det ene og det andre stedet, hehe.
Vi fikk også omvisning på skolen og det var godt å se noe annet enn kjedelige klasserom. Det var så veldig annerledes enn hva jeg er vant til. De har også en, tro det eller ei, en bar i kjelleren på skolen. Jeg trodde det var tull, helt til jeg så det med mine egne øyne. 
Dette ble en dag med veldig mange inntrykk og det kjennes veldig godt på kroppen nå. 
Nå har jeg endelig fått hoppet inn i joggebuksa og vært ute med hunden og kjenner at jeg er full av nye inntrykk og mega trøtt. I morgen kommer det en litt mer spennende oppdatering for da skal jeg igjen tilbake til Oslo i et nytt møte som jeg er kjempe spent på, og ikke minst gleder meg veldig til. Plutselig strekker ikke timene i et døgn til lenger. Elsker å være i farta, men nå skjer alt på en og samme uke. Godt det snart er helg sier jeg bare! Dette har blitt en kjempe rask omvending for kroppen min, men det går seg til litt etter litt. Nå er det bare å brette opp ermene og sette kursen mot lange og slitsomme dager! Jeg er klar!
 Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits