25 spørsmål #2

1. Hva hører du på akkurat nå? Kommentatorene til NRK som kommenterer VM i Falun! 

2. Hvilken iskrem er din favoritt? Denne er vanskelig.. Jeg elsker Ben & Jerrys - chocolate fudge brownie, men hadde også en stor svakhet for Oreo-is. NAM. Nå spiser jeg ikke is lenger. 

3. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er ikke en dessertperson i det heletatt? HAHA. Før jeg sluttet å spise sukker elsket jeg desserter, men etter jeg sluttet så blir det heller frukt eller smoothies. ♥

4. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har 2 NM medaljer som jeg setter veldig høyt, men så har jeg medalje fra gjennomført Lillehammer- Oslo på sykkel også. Vanskelig å velge 1!!  

5. Liker du kaffe? Nei! Mitt syn på kaffe er: unødvendig og bortkasta penger!  

 6. Hva drikker du helst til frokost? Melk. 

7. Kan du spille poker? Har faktisk prøvd å spille poker, og det var gøy! Vet ikke hvorfor jeg ikke har gjort det igjen, for jeg er jo den korthaien og det var skikkelig morsomt! Best å bruke pengene på noe annet kanskje!! ;)

8. Hva har du spist i dag? Hjemmelaget rundstykker med kalkunpølse og smoothie.  

9. Nevn to historiske personer som interesserer deg?  Hitler. Jeg synes selvfølgelig Hitler var en helt forferdelig, kald og grusom mann som alle andre- men jeg synes likevel at alt med andre verdenskrig, konsentrasjonsleirene osv. er utrolig spennende og interessant. Også helt forjævlig grusomt og trist å se. Men allikevel definitivt det i historien jeg interesserer meg mest om, har lest mest om og sett mest dokumentarer om.  
10. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Hører ikke på radio utenom i bilen, og da er det oftest ganske random. Kommer helt an på hva som blir sendt. 

11. Vil du ha barn? Ja. Men jeg har ikke dårlig tid og heller ikke noe jeg tenker på i hverdagen. Har så mye annet jeg skal oppleve først! Skal også være gift før det er snakk om noen unger!!

12. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg snakker ok svensk og forstår alt, ellers er jeg ganske god i engelsk, kan litt spansk og litt finsk.

13. Sover du på en spesiell side? Jeg sover alltid på siden eller på magen, det GÅR ikke for meg å sovne på ryggen. 

14. Foretrekker du havet eller basseng? Havet! Det er så mye deiligere og større.  

15. Hva bruker du helst penger på? Reiser, mat, interiør og klær.

 16. Eier du dyrbare smykker? Nja.. Ikke noe ekstremt dyrt. 


 

17. Hva er ditt favorittprogram på tv? ♥Akkurat nå: VM i Falun. For en sportsidiot jeg er! HAHA

18. Hva skal du gjøre i helgen? Vel, i dag er det søndag. Men i går hadde jeg i hvert fall en dag med full avslapning! I dag har jeg vært ute med Nemi i skisporet og nå er det 5 mila som gjelder! 

19. Kan du stå på slalom? Haha, ja. Jeg har stått på slalom siden jeg var ungdom, og endel på snowboard også. Nå er det lenge siden sist! Men til vinteren skal jeg dra med meg Nikolai ut i bakken! 

20. Hvordan imponerer man deg? Jeg liker åpne, glade og utadvendte mennesker som har litt å komme med. Er det noe jeg virkelig synes er interessant så er det smarte mennesker som kan mye om alt, det elsker jeg! 

21. Hva slags ringelyd har du på tlf? En iPhone ringetone.

22. Fortell 3 ting leserne dine antagelig ikke vet om deg? 1. Jeg ELSKER å se dokumentarer om alt mulig rart. 2. Jeg drikker ikke alkohol. 3. Jeg er allergisk mot fersk ananas.

23. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Var veldig lite rødt her, men sofaputene mine har Amerikansk flagg-print.  

24. Er du sosial? Jeg er veldig sosial. Elsker å tilbringe tid med andre mennesker, og vil helst være sosial hver eneste dag. Men allikevel trenger jeg også alenetid som de fleste, hvor jeg bare kan slappe av med tv-serier, lese en bok eller hva enn jeg føler for. 

 25. Hva er din favoritt idrett? Etter at jeg begynte å trene med Gjerdrum IL ? ski lag, har jeg blitt helt bitt av basillen. Ikke vært så ivrig i å komme meg på trening siden jeg danset.

Kommentarer

MJeanette

01.03.2015 kl. 15:08
Bra svar! :)

Lillian Maria

01.03.2015 kl. 18:58
MJeanette: Tusen takk :) Ha en fin søndag!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits