25 spørsmål

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år er jeg 31. Haha wææ, det høres litt for mye ut i mine ører!

 2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Nemi ♥ I dag har det jo vært VM på tv-en! Da er det sofaen som gjelder! 

3. Hvor høy er du? Det står 163 cm. i passet mitt.  

4. Hvilken film så du sist? Hmm, nå er det lenge siden jeg har sett på film, men det var nok en slager på TV3- Mission Impossible.

5. Hvem ringte du sist? Mamma

6. Hvem ringte deg sist? Mamma

7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? ?Send meg en mail så tar jeg kontakt med deg på mandag.?

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Deffinitivt å ringe, men det kommer litt ann på hvor jeg er og hvor fort jeg ønsker å gi beskjeden! Jeg synes det er litt tregt med sms, liker bedre å få sagt det jeg skal på tlf. Men selvfølgelig noe enkelt som "Når kommer du hjem?", trenger jeg ikke ringe for. 

9. Hva er ditt favorittsted? Kypros, men USA ligger på en sterk 2.plass ♥

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hmm.. Akutt legevakt. De gangene jeg har havnet der har jeg vært ordentlig syk og ble sendt til Sykehus etterpå. Bra det finnes, for all del, men har ikke noe gode minner derfra. 
11. Når så du moren din sist? Fredag. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Dette er vanskelig å svare på! Har mange favoritter. Last Christmas, Driving home for Christimas, En stjerne skinner i natt, Sonjas sang til julestjernen og det lyser i stille grender er noen av favorittene mine. Julesanger er så fantastisk koselig! Jeg elsker julen!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift og det er jeg veldig glad for. Vil ha en samlet familie. 

15. Når våknet du i dag? Klokken 09:00 av alarmen.. Flaut, haha. Til mitt forsvar sovnet jeg ikke før etter 02:00 Så da klokken var 09:00 var jeg kjempe trøtt. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Det aller viktigste for meg er at jeg er lykkelig. Ellers håper jeg at jeg fortsatt er sammen med mannen jeg elsker, har et fint hus, utdannelse, god økonomi og en jobb jeg liker. Alt utover dette er bonus. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Da jeg våknet av mareritt, og de skremte meg utrolig mye. 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Er litt usikker på siste.. Men FailArmy ler jeg av.

19. Hva er din beste egenskap?  Målbevisst. Er det noe jeg vil få til så får jeg det til! Elsker å glede andre, ønsker alle rundt meg det aller beste og er der alltid for de nærmeste. 

20. Hva er din verste egenskap? Haha, denne er like vanskelig som den over.. Kan trekke konklusjoner om folk litt for fort. Har blitt veldig mye bedre de siste årene! *tommel  opp*, hehe.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det spørs veldig på om det er sommer eller vinter. På vinteren sover jeg i pysjbukse og t-skjorte så å si hver natt. Men det må være kaldt på soverommet og varmt under dyna. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Kun en. Jeg er ikke en putefan, og sover egentlig ikke på puten min engang, haha. 

23. Hva er det rareste du har spist? I julen spiste jeg noe jeg trodde var sopp. Da jeg fikk vite hva det var orket jeg ikke spise mer. (Kalkunlever) Æsj! 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar, men kunne tenkt meg et sted i drømmehuset med en stasjonær Mac i fremtiden. 
25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg går alltid med sokker inne, sko ute. På sommeren kan jeg gå barføtt.  

Kommentarer

MJeanette

28.02.2015 kl. 18:44
Både morsomme og unike svar! :)

Lillian Maria

28.02.2015 kl. 18:47
MJeanette: hehe. Takk, I guess ;) Det kommer fler!

Madde K.K

28.02.2015 kl. 20:01
Morsomt innlegg!

Ønsker deg en herlig lørdag!

Lillian Maria

28.02.2015 kl. 20:54
Madde K.K: Tusen takk! God lørdag!
Legg igjen en kommentar
Lillian Maria

Heisann! Mitt navn er Lillian Maria Langseth. Jeg er 26 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerdrum. Her kan du lese om livet mitt, turene til Amerika, trender, trening og mine tanker rundt aktuelle temaer. Håper du liker bloggen, og legg gjerne igjen en kommentar :)

lillian.la@hotmail.com
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits